Vi skræddersyr kurser, workshops og indlæg til virksomhedens behov

Få virksomhedskurser og 1:1 træning i hele landet

Få skræddersyet kurset til hele virksomheden, en afdeling eller et team. Vi tilpasser altid forløbene til relevante ønsker, behov, mål og opgaver. I vil naturligvis få fokus på behovet og det største udbytte.

Varighed og indhold

Hvad enten du søger efter et foredrag, en workshop, halve kursusdage, flerdagskurser, 1:1 træning eller længere forløb, så tilpasser vi varighed og indhold til behovet.

Undervisningssprog

Vi underviser både på dansk og engelsk.

Priser og kundefordele

Priserne varierer efter antal deltagere, varighed, tilvalgsydelser, indhold etc.

Kontakt os, og få et skræddersyet tilbud.

Få et uforpligtende tilbud eller hør mere

Skriv til os via formularen – du hører fra os inden for 24 timer.

KENDE

Indlæg / workshop

Denne præsentation giver en introduktion til vores metoder, projekter og resultater – hvad det er vi gør, og hvordan vi tænker og arbejder. Det er et foredrag, der tidsmæssigt kan tilpasses behovet. Foredraget kan eventuelt udbygges med en lille workshop med deltagere fra salen.


KUNNE

Kursusdag ét

Dette er den første af to kursusdage. Kurset er eksklusivt: maksimalt otte kursister og hele to undervisere. Vores erfaring er, at det gør os i stand til at skabe en reel ændring af adfærd for den enkelte deltager. Dagen er bygget op omkring praktiske øvelser, og deltagerne bliver videofilmet med henblik på personlig gennemgang af kursisternes udvikling på næste kursusdag. Dagens hovedbudskab er den personlige oplevelse af følelsen af at være i kontrol som leder. At kunne.


BEHERSKE

Kursusdag to

Den dag der gør en reel forskel for deltagerne. Der er tale om såvel kropslig som transformativ læring.