Autoritet

Ro, overblik og evnen til at formidle

Vores definition af ledelse er at være i stand til at levere et klart budskab der er renset for forstyrrende elementer. Lederen skal formå at få teamet til at forstå dette budskab umiddelbart, og få teamet til at bevæge sig i samme retning samt arbejde som en enhed.

 

For at opleve en form for ledelse på egen krop, skal deltagerne udfordres i praksis. Ellers bliver det til endnu en teoretisk øvelse, man forholder sig lidt vagt og abstrakt til. Vi hælder i vores tilgang til den kropslige læring – lidt ligesom at lære at køre på cykel. Man lærer det ved at sætte sig i sadlen, der er ingen genvej. På den måde får deltagerne oplevelsen ind under huden og tager den med sig til brug med det samme. Vores tilgang er baseret på 4 års forskning.

 

Vi gør noget, der tilsyneladende er komplekst, til noget, der kan forstås umiddelbart og enkelt. For det er mennesker, det handler om.

Fokus

Fokusér på dit projekt

Håndtér de mentale udfordringer

Anvend dit nærvær

Fjern overflødig støj, der kan forstyrre dit budskab

Få din krop til at arbejde for dig

Læg manuskriptet til side – tal frit

  • Ro og overblik
  • Gennemslagskraft
  • Troværdighed

Med vores kurser får du:

– Forskningsbaseret afsæt

– Praktisk og konkret tilgang

– Øvelser og feedback

– Virkningsfulde værktøjer

– Udbytte med det samme

Book kurser til dig selv eller til virksomheden.

Copenhagen Critical Care 2019

UCC Campus Carlsberg

Tilpas kurset til virksomheden – hele DK

Fem fordele for virksomheden:

  • Skræddersyet fokus, indhold og varighed
  • Dirigentens velafprøvede værktøjer
  • 2 erfarne undervisere
  • Praktisk erfaring – fra to professioner
  • Forskningsbaseret undervisning

Få et uforpligtende tilbud
Book indlæg, workshops og kurser og 1:1 træning. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Kort om Beier & Larsen
Med Beier & Larsen får I undervisere med praktisk erfaring og solid forskningsbaggrund. Underviserne er selv ledere og repræsenterer to krævende professioner, hvor det er afgørende at det personlige lederskab fungerer – Kirurgens og Dirigentens. Vi er specialister i at styrke ledere og medarbejderes relationshåndtering, involvering af teamet og de personlige udfordringer – kontant, direkte, praktisk og teoretisk. Kontakt os for at høre, hvad vi kan hjælpe med.

Få tilbud på virksomhedskurser

Hør mere på  +45 31 12 72 81

Læs mere om virksomhedskurser

Få et uforpligtende tilbud eller hør mere
Skriv til os via formularen – du hører fra os inden for 24 timer.

Falck

REGION SKÅNE, Malmö

Yngre Læger

At håndtere en kompleks og krævende situation

Uroen forekommer hos os alle – også hos afdelingslederen, professoren, kommunaldirektøren eller sygehuslederen – administrativt lederskab og akademisk kunnen har intet med denne type lederskab at gøre. Det handler om modet til at tage lederskabet på sig – især når man føler sig udsat og eksponeret.

Praktisk tilgang, videotræning og målrettet feedback

På vores powerkurser i ledelse arbejder deltagerne med ufaglige og ufarlige musiske øvelser. Derved bliver vi i stand til at arbejde fokuseret med lederrollen når den bliver isoleret fra faglighed. Der bliver sat fokus på deltagernes forberedelse, gennemslagskraft, fremførelse og kropssprog med masser af praktiske øvelser, videotræning og individuel feedback. For det er sådan, man lærer bedst – ved at øve sig på noget konkret og få målrettet sparring. Helt som at lære at cykle – det er din krop der skal lære det.