Mod til at være sårbar

Når dirigenten skal have musikken til at blive fantastisk og en oplevelse for publikum, er han afhængig af at kunne overføre sine følelser for og oplevelse af musikken til orkestret. For at gøre dette må han vise at projektet betyder noget for ham, en kunstnerisk nødvendighed – et engagement. Dermed viser han også en sårbarhed, hvilket medfører at musikerne oplever ham som troværdig. Kan han ikke det vil han få svært ved at få orkesteret med sig, og den musikalske oplevelse vil ikke blive bedst mulig.

På samme måder må man som leder vise, hvor meget det projekt man ønsker gennemført i organisationen betyder for en. Man må helt tilsvarende vise sit engagement og dermed modet til at være  sårbar over for gennemførelsen for at få medarbejdere med.

Læs om os her: www.beierlarsen.com

Følg os gerne på vores nye YouTube kanal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait