INDLYSENDE FORNUFT…

Når krisen banker på, er tiden knap og hurtige beslutninger tages. Et eksempel fra hverdagen: En brille blev bestilt i en større brillekæde, men den færdige brille tilfredsstillede ikke arbejdsbehovet. Det tog et par uger at fremstille et par nye glas – men de første glas viste sig at være gode i hverdagen. Ønsket blev at købe et nyt stel og dermed to par nye briller. Ekspedienten overvejede et øjeblik – tænkte på, at reglementet og proceduren krævede, at der lå nogle skrottede glas i forretningen. Og sagde så: Véd du hvad, det rigtige er, at glassene bliver brugt, du får et nyt stel til halv pris. Jeg finder et par gamle glas at skrotte. Bureaukratiet blev omgået til alles bedste. Det var ikke snyd – bare fornuft. Måske en tanke værd i andre sammenhænge….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *