TØR VI TÆNKE ANDERLEDES… ER DET NU, DER ER EN ÅBNING…

Corona-krisen har vist os, at fagfolk kan tage hurtige og nødvendige beslutninger. Måske er tiden kommet, hvor vi skal ændre vores holdning til, at alt skal måles, vejes og registreres til at se på kvaliteten af det, vi laver. Det giver fortsat ikke mening at måle hvor mange patienter, der kan produceres, når spørgsmålet burde være, hvordan er kvaliteten af behandlingen. Mette Frederiksen sagde i sin åbningstale i folketinget oktober 2019:  »Jeg har været i praktik som hjemmehjælper. Vi fik et minutskema. Hvert besøg hos de ældre var målt op i et bestemt antal minutter. Man kan ikke sige til en borger, der er ked af det. Du må kun være ked af det i 8 minutter. Det giver ingen mening«. Ikke meget kvalitet men en beboer per 8 min. Det handler om mennesker – ikke dåser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait