HAR HJEMMEARBEJDE FÅET EN PLADS EFTER CORONA…

I bogen Pseudoarbejde af Dennis Nørmark og Anders Fogh Jensen beskrives, at man for 100 år siden var overbevist om, at vi ville arbejde 15 timer om ugen pga. optimering af vores arbejdsrutiner og hjælpemidler. Men det er slet ikke sket. Vi arbejder fortsat meget. Coronakrisen har tvunget mange til at arbejde hjemmefra. Spørgsmålet er, om vi vil opdage, at vi oplever at udnytte arbejdstiden på en ny og mere konstruktiv måde. Arbejdsrelaterede mails bliver f.eks. besvaret hurtigere end vi tidligere har oplevet. Samtidig er der blevet frigjort tid til andet arbejde i hjemmet. Eksempelvis har byggemarkeder, havecentre og farvehandlere haft markant mere travlt under krisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait