BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV

Vi véd som mennesker, at negative følelser kan blokere os, når det brænder på. Vi vil som mennesker ikke fremstå som gennemsnitlige. Vi vil ikke afsløres som uduelige. Vi vil fremstå, som den bedste udgave af os selv. Men når vi er i vores følelsers vold og ude af stand til at gennemføre opgaven, formidler vi ikke meget andet end vores angst. Sporene sætter sig øjeblikkeligt og tydeligt i kropssproget, og alle vil forstå det umulige ved den ubehagelige situation. Kroppen reagerer hurtigt på de negative følelser – og kroppen afslører os. Følelserne overtager kroppen. Bliv den bedste udgave af dig selv.

Læs om os her: www.beierlarsen.com

Følg os gerne på vores nye YouTube kanal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *