Overmod eller anstændighed

Overmod er dybt forankret i det menneskelige sinds struktur. Overmodet er tidligere blevet italesat af vores allesammens anstændige mor og rygrad, fødselaren Dronning Margrethe II. ”Man skal kende forskel på dit og mit, på rigtigt og forkert. Det burde ikke være så svært”. Overmodet gør sig gældende, når Donald Trump først afviser Corona krisen som en uskadelig influenza, og pandemien senere viser sig at medfører talrige inficerede og døde i USA samt en økonomisk katastrofe på globalt plan. Seneste demonstration på overmod er Trumps beslutning om at stoppe USA’s økonomiske bidrag til WHO. Overmod er hensynsløst, et postulat – for egen vindings skyld og på bekostning af andre… Vi kunne godt unde Trump en rådgiver om anstændighed og rygrad.

Læs om os her: www.beierlarsen.com

Følg os gerne på vores nye YouTube kanal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *