Lederskab, samarbejde og formidling

Har organisationen nye tiltag, der skal implementeres, og er der udfordringer omkring projektledelse, kan vi hjælpe. Vi kan tilbyde at understøtte projektlederens troværdighed ved træning af personlig autoritet og udstråling. Vi giver på kurset et indblik i, hvad direkte kommunikation og troværdighed kan betyde for teamsamarbejde. 

De personlige udfordringer, der ikke tales om

En urolig leder risikerer at forstyrre budskabet. Uroen kan ramme os alle. For det handler om mennesker.

En kirurg og en dirigent har selvkontrol til fælles. De arbejder begge i krævende professioner, hvor der ofte træffes beslutninger under pres. Det er afgørende, at budskabet er klart. Det handler om håndtering af såvel personlige udfordringer, som om relationer når man konfronterer sit team.

En erfaring der er erhvervet efter mange år i professionen og en erfaring, der supplerer teoretiske aspekter på ledelse.

I samarbejdet fokuserer de på dirigentens lederskab, hvilket ofte beskrives som et ledelsesmæssigt ideal – og samtidig omtales som værende udefinerbart og uhåndgribeligt. I virkeligheden er det et håndværk, der kan læres ved almindelig mesterlære.

Kursusindhold

  • Praktisk træning i dirigentens lederskab – kropslig læring – ligesom at lære at cykle
  • Alle starter fra nul, hvilket medfører fælles trygge rammer – og grundlaget for succes
  • Selvindsigt med ændring af adfærd
  • Evidensbaseret (en ny ph.d. ligger bag)

Man skal finde ro og mod til at vise sin begejstring for projektet. Budskabet vil komme igennem, og fælles begejstring sikrer en meningsfuld fremdrift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *