Hvad nu hvis jeg var …. revisor

Hvis jeg var revisor, ville jeg føle mig klemt med alle de nye IT-systemer, der vinder indpas og er lidt truende. Jeg er garant for, at det kunderne sender videre til SKAT er i orden. Jeg er ikke en person, som kunden taler meget med, men har været ham, der har styr på regnskabet. Måske lidt nørdet… måske også lidt introvert, er der endda nogen der siger. Men hvis nu IT-systemerne overtager dette, hvad bliver så min opgave? Måske konsulent og vejleder for kunderne, der nu ”bare” skal putte tal i systemerne. Lære at tale med mennesker, være åben, forstående, vække tillid – og samtidigt udvise autoritet. Jeg kunne godt bruge lidt vejledning og personlig træning hvad det angår…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *